Репертоар

МК | EN
ЈУЛИЕ ЦЕЗАР (RES PUBLICA ИЛИ COSA NOSTRA)

датум: 04.10.2018
час: 20:00
голема сцена

ЅВОНЧИЊА - хуманитарен концерт

датум: 05.10.2018
час: 19:00
голема сцена

 

ЈУЛИЕ ЦЕЗАР (RES PUBLICA ИЛИ COSA NOSTRA)

датум: 06.10.2018
час: 20:00
Бела Ноќ-Скопје

СОН НА ЛЕТНАТА НОЌ

датум: 08.10.2018
час: 20:00
голема сцена

ТРАГИЧНА ЉУБОВ НА ЕДНА ДЕВОЈКА

датум: 09.10.2018
час: 20:00
нова сцена

БЕЗ ПАНИКА

датум: 10.10.2018
час: 20:00
сцена под ротација

БЕЗ ПАНИКА

датум: 12.10.2018
час: 20:00
сцена под ротација

КРАЛСКИ ИГРИ

датум: 15.10.2018
час: 19:00
голема сцена

КРАЛСКИ ИГРИ

датум: 16.10.2018
час: 19:00
голема сцена

КОКОШКА

датум: 17.10.2018
час: 20:00
нова сцена

ПИЈАНИ

датум: 18.10.2018
час: 20:00
нова сцена

КОЦКАР

датум: 19.10.2018
час: 20:00
голема сцена

КОЦКАР

датум: 20.10.2018
час: 20:00
голема сцена

гостување на ТАРИК ФИЛИПОВИЌ

датум: 22.10.2018
час: 20:00
нова сцена

ПИЈАНИ

датум: 24.10.2018
час: 20:00
нова сцена

OTEЛО

датум: 25.10.2018
час: 20:00
голема сцена

ГРЕТА ОД ФАУСТ

датум: 26.10.2018
час: 20:00
нова сцена

AНТОНИЕ И КЛЕОПАТРА

датум: 27.10.2018
час: 20:00
голема сцена

AНТОНИЕ И КЛЕОПАТРА

датум: 29.10.2018
час: 20:00
голема сцена

УЖЕГНАТОСТ - гостување на театар Артопија

датум: 30.10.2018
час: 20:00
голема сцена