За НТБ

12 претстави за 6-тиот Битола Шекспир фестивал

целиот текст: www.tera.mk

Жесток, брутален и крвав „Јулие Цезар“ постави Златко Паковиќ на сцената на Битолскиот театар

целиот текст: www.mkd.mk

Осврт кон претставата „Јулие Цезар“ на Народен театар Битола: Памфлетот и „спектакуларната“ сегашност

целиот текст: www.nezavisen.mk