Репертоар

МК | EN

БАКХИ - ПРЕМИЕРА

датум: 09.05.2019
час: 20:00
голема сцена

 

БАКХИ - РЕПРИЗА

датум: 14.05.2019
час: 20:00
голема сцена

 

НО(Е)ВА МАКЕДОНИЈА

датум: 18.05.2019
час: 19:00
голема сцена

 

ПОСЛЕДНАТА НОЌ

датум: 21.05.2019
час: 20:00
сцена под ротација

 

НО(Е)ВА МАКЕДОНИЈА

датум: 22.05.2019
час: 20:00
голема сцена

 

АЖДЕР

датум: 27.05.2019
час: 20:00
голема сцена

 

АЖДЕР

датум: 28.05.2019
час: 20:00
голема сцена

 

ЈУЛИЕ ЦЕЗАР

датум: 29.05.2019
час: 20:00
голема сцена

 

ТРАГИЧНАТА ЉУБОВ НА ЕДНА ЛУДА ДЕВОЈКА

датум: 30.05.2019
час: 20:00
нова сцена

БАКХИ

датум: 31.05.2019
час: 20:00
голема сцена

 

БАКХИ

датум: 03.06.2019
час: 20:00
голема сцена

 

НО(Е)ВА МАКЕДОНИЈА

датум: 06.06.2019
час: 19:00
голема сцена

 

ПОСЛЕДНАТА НОЌ

датум: 10.06.2019
час: 20:00
сцена под ротација

 

ТРАГИЧНАТА ЉУБОВ НА ЕДНА ЛУДА ДЕВОЈКА

датум: 11.06.2019
час: 20:00
нова сцена

АЖДЕР

датум: 17.06.2019
час: 20:00
голема сцена

 

АЖДЕР

датум: 18.06.2019
час: 20:00
голема сцена

 

БАКХИ

датум: 20.06.2019
час: 20:00
голема сцена

КРОТЕЊЕТО НА ФУРИЈАТА - ХРВАТСКА

датум: 23.06.2019
час: 20:00
голема сцена

ЛЕЈДИ МАКБЕТ - ИТАЛИЈА

датум: 24.06.2019
час: 20:00
голема сцена

ХАМЛЕТ - ИТАЛИЈА

датум: 25.06.2019
час: 20:00
голема сцена

ЈУЛИЈА И ОФЕЛИЈА, ДОЖИВОТНИ САМОУБИСТВА - ШПАНИЈА

датум: 26.06.2019
час: 20:00
голема сцена

РОЗЕНКРАНЦ И ГИЛДЕСТЕРН - РОМАНИЈА

датум: 27.06.2019
час: 20:00
голема сцена

КРАЛ ИБИ - ДРАМСКИ ТЕАТАР СКОПЈЕ

датум: 28.06.2019
час: 20:00
голема сцена

АВГУСТ ВО ОКРУГОТ ОСЕЈЏ - ПРЕМИЕРА

датум: 30.07.2019
час: 20:00
голема сцена

АВГУСТ ВО ОКРУГОТ ОСЕЈЏ - РЕПРИЗА

датум: 31.07.2019
час: 20:00
голема сцена

НАЈНОВА ПРОДУКЦИЈА

За да го добивате репертоарот и други информации поврзани со НТБ, внесете ја вашата електронска адреса.