ЖЕЛЕЗНО НЕБО

Датум:

1 февруари, 2024

Време:

20:00

Локација:

Народен Театар Битола

ЖЕЛЕЗНО НЕБО

Авторски проект на Марјан Георгиевски, кој заедно со Александар Димовски го создаваат овој “cinema theatre” користејќи повеќе алатки кои ги пружа театарот и филмот го создаваат овој театарски моноспектакл.

Игра: Марјан Георгиевски
Гласови:
Јасмина Василева
Марко Богдановски
Марија Стефановска
Невена Ѓаковска

Дизајн на звук и музика: Александар Димовски
Видео оператор: Владимир Переловски
Фотографија на плакат: Сашо Илковски

 

Измината претстава

Локација:

Вкупно места: 25
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • 1 февруари, 2024 20:00   -   21:30
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР