ЛОШО КУЧЕ

Датум:

26 декември, 2023

Време:

20:30

Локација:

Народен Театар Битола

ЛОШО КУЧЕ

Stand-up comedy со НИКОЛА ТОДОРОСКИ

Локација:

Вкупно места: 400
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • 26 декември, 2023 20:30   -   22:00
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР