ДЕМОНИ – ОТКАЖАНА

Датум:

април 19, 2023

Време:

8:00 pm

Локација:

Народен Театар Битола

ДЕМОНИ во режија на Васил Христов е претстава која говори за длабоки интимни меѓучовечки односи, за домашното насилство, мизогинијата, траумите, загубата… љубовта…

Измината претстава

Локација:

Вкупно места: 20 (0 Лево)
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • април 19, 2023 8:00 pm   -   9:30 pm
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР