Документарен филм, ретроспектива „ВО ЧЕСТ НА ВЕЛИКАНОТ ШЕКСПИР“

Датум:

јуни 24, 2023

Време:

7:00 pm

Локација:

Народен Театар Битола

Документарен филм, ретроспектива „ВО ЧЕСТ НА ВЕЛИКАНОТ ШЕКСПИР“

Автор : Лилјана Спировска

Измината претстава

Локација:

Вкупно места: 50 (50 Лево)
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • јуни 24, 2023 7:00 pm   -   8:30 pm
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР