ГЛУМиЦИ – Артопија

Event Date:

март 25, 2023

Event Time:

20:00

Event Location:

Народен Театар Битола

Прашање е дали ГЛУМиЦИ е воопшто претстава за глумици или за глумци, за театарот, за сите нас во него или за него во светот, за славата, блесокот, за сето она за што мечтаеме, за страдањето, за носењето на својот крст и верувањето. Можно е да не е. Можно е да не е ни претстава. Можно е да е нешто повеќе.

Register Now:

Ticket Type:

резервирај карта за 25.03.2023
20 Left:
Ticket Qty:
Per Ticket Price: 200,00 ден
Quantity: Total

Event Location:

Total Seats: 20 (20 Left:)
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • Македонија

Event Schedule Details

  • март 25, 2023 20:00   -   21:30
Сподели настан
Додај во твој календар