JAZZ FACTORY FESTIVAL No.6 – 13-15 APRIL

Датум:

април 13, 2023

Време:

8:00 pm

Локација:

Народен Театар Битола

Карти можете да купите на билетарата на НУ Народен театар – Битола од 18:00 до 20:00ч како и во клубовите Porta Jazz Pub Bourbon Street и Kamarite !

Измината претстава

Локација:

Вкупно места: 1 (0 Лево)
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • април 13, 2023 8:00 pm   -   11:59 pm
  • април 14, 2023 8:00 pm   -   11:59 pm
  • април 15, 2023 8:00 pm   -   11:59 pm
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР

© 2023 НУ Народен Театар – Битола / NI National Theatre – Bitola