КИСЛОРОД

Датум:

6 септември, 2023

Време:

20:00

Локација:

Народен Театар Битола

Сами ја пишуваме книгата за своите животи. На еден отуѓен, неочекуван, без емоции начин, во ера која не ни остава друг избор.
Некогаш инстинктивно праведно, но најчесто брутално сурово
Затоа треба се нурнеме во своите длабоки размисли и отворено да разговараме за нештата кои не тиштат.
Претставата Кислород преку човековата потреба и желба слободно да дише, навлегува длабоко во потребата на човекот да живее… Да живее живот полн со љубов, среќа, емпатија, солидарност, наспроти одразот во огледало кој денешниот човек се почесто го гледа.
Измината претстава

Локација:

Вкупно места: 20 (20 Лево)
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • 6 септември, 2023 20:00   -   21:25
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР