И КОЊИТЕ ГИ УБИВААТ, ЗАР НЕ !?

Датум:

февруари 24, 2023

Време:

8:00 pm

Локација:

Народен Театар Битола

И КОЊИТЕ ГИ УБИВААТ, ЗАР НЕ? – Хорас Мекој
Играат :

Глорија…….Илина Чоревска
Роберт….. Никола Стефанов
Алис…..Валентина Грамосли
Роки ….. Николче Пројчевски, Анастазиа Христовска
Руби…… Викторија Степановска- Јанкуловска
Џејмс…. Филип Мирчевски
Џоел……. Николче Пројчевски
Џеки….. Марија Стефановска
Марио…… Живко Борисов
Морнарот…Здравко Стојмиров
Ширил….. Анастазиа Христовска
Фред …….Александар Стефановски

Превод од англиски: Снежана Крајчевска Плушковска
Режија: Мартин Кочовски
Асистент на режија: Јован Ристовски
Сценографија и дизајн на плакат: Филип Јовановски
Костимографија: Јулијана Бојкова Најман
Музика: Фолтин
Тон – дизајн: Александар Димовски
Светло- дизајн: Игор Мицевски, Горан Петровски
Фотограф: Александар Буневски
Инспициент: Мирослав Лазаревски
Суфлер: Гордана Михајловска
Шминка и фризура: Сашо Мартиновски

                                                    

 

Измината претстава

Локација:

Вкупно места: 20 (20 Лево)
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • февруари 24, 2023 8:00 pm   -   9:30 pm
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР