MY NAME IS MEDEJA

Датум:

февруари 2, 2023

Време:

8:00 pm

Локација:

Народен Театар Битола

Режисер: Себастијан Хорват
Автор и драматург: Милан Рамшак Марковиќ
Композитор: Драго Ивануша
Сценограф: Валентин Светозарев
Костимограф: Андреј Ѓоргиевски
Асистент на драматургија и режија: Брина Јенчек
Светло – мајстор: Игор Мицевски
Тон – мајстор: Александар Димовски
Играат:
Илина Чоревска
Огнен Дранговски
Катерина Аневска – Дранговска
Викторија Степановска – Јанкуловска
Јулијана Мирчевска – Мавровска
Иван Јерчиќ
Здравко Стојмиров
Соња Михајлова
Васко Мавровски
Сандра Грибовска – Илиевска
Анастазија Христовска
Никола Стефанов
Кристијан Танчевски
Инспицијент: Димитар Михајловски
Суфлер: Мирјана Христовска
Превод: Оливера Павловиќ
Превод на Германски и консултант: Симона Монавчева
Премиера 28.09.2022
Измината претстава

Локација:

Вкупно места: 20 (20 Лево)
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • февруари 2, 2023 8:00 pm   -   10:00 pm
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР