ПИЈАН СЛАВЕЈ

Датум:

февруари 17, 2023

Време:

9:30 pm

Локација:

Народен Театар Битола

Ве очекуваме на музичко уживање со новата македонска шансона на Бранислав Николов, фронтменот на “Фолтин”, кој заедно со Пеце Трајковски, Славчо Јовев и Андреа Мирческа подготвуваат патување низ музика и поезија кое ќе се памети.

Измината претстава

Локација:

Вкупно места: 200 (200 Лево)
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • февруари 17, 2023 9:30 pm   -   10:50 pm
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР