ПРАТЕНИКОТ – Интимен Театар – ОТКАЖАНА

Датум:

јуни 17, 2023

Време:

8:00 pm

Локација:

Народен Театар Битола

– П Р А Т Е Н И К О Т –
режија / Софија Ристевска Петрушева
играат / Катерина Аневска Дранговска/ Валентин Дамчевски / Борис Богдановски
композитор / Александар Талевски
костимограф / Валентин Дамчевски
Во продукција на Интимен Театар, претставата се игра во Народен Театар Битола
Резервација на билети на 078 356 785 или на [email protected]
Измината претстава

Локација:

Вкупно места: 0 (0 Лево)
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • јуни 17, 2023 8:00 pm   -   9:00 pm
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР

© 2023 НУ Народен Театар – Битола / NI National Theatre – Bitola