ШЕКСПИР КАРАОКЕ РЕКВИЕМ – испит по актерска игра од класата на проф. Дејан Пројковски ИУЕП

Датум:

јуни 27, 2023

Време:

8:00 pm

Локација:

Народен Театар Битола

ШЕКСПИР КАРАОКЕ РЕКВИЕМ –

испит по актерска игра од класата на проф. Дејан Пројковски Интернационален Универзитет Еуропа Прима

SHAKESPEARE ON | OFF program: DJ CHIKO

Измината претстава

Локација:

Вкупно места: 20 (20 Лево)
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • јуни 27, 2023 8:00 pm   -   9:30 pm
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР

© 2023 НУ Народен Театар – Битола / NI National Theatre – Bitola