ШЕКСПИР – МЕКСПИР – работилница за деца со драматургот Билјана Крајчевска

Датум:

јуни 28, 2023

Време:

12:00 pm

Локација:

Народен Театар Битола

ШЕКСПИР – МЕКСПИР, изводење по Шекспир – работилница за деца со драматургот Билјана Крајчевска

Измината претстава

Локација:

Вкупно места: 500 (500 Лево)
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • јуни 28, 2023 12:00 pm   -   2:00 pm
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР

© 2023 НУ Народен Театар – Битола / NI National Theatre – Bitola