STAND UP – НАДИЦА ПЕТРОВА

Датум:

март 29, 2023

Време:

8:00 pm

Локација:

Народен Театар Битола

Измината претстава

Локација:

Вкупно места: 20 (20 Лево)
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • март 29, 2023 8:00 pm   -   9:30 pm
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР

© 2023 НУ Народен Театар – Битола / NI National Theatre – Bitola