АРТУРО УИ

Event Date:

март 30, 2023

Event Time:

20:00

Event Location:

Народен Театар Битола

Едно од најконтроверзните дела на Бертолт Брехт најпосле во НТБ!
– Поединецот понесен од неограничени амбиции кој незаслужено преку криминал и притисок успева да се искачи по скалилата на власта за да ја стекне славата на владеењето – се претвора во шизофрен-ѕвер кој станува многу опасен за целото човештво.
Во оваа претстава го третираме токму тој и токму таквиот поединец.
Ќендрим Ријани, режисер

Register Now:

Ticket Type:

резервирај карта за 30.03.2023
20 Left:
Ticket Qty:
Per Ticket Price: 200,00 ден
Quantity: Total

Event Location:

Total Seats: 20 (20 Left:)
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • Македонија

Event Schedule Details

  • март 30, 2023 20:00   -   22:15
Сподели настан
Додај во твој календар