ВРАЖАЛЕЦ – гостување од Бугарија – ОТКАЖАНА

Датум:

февруари 1, 2023

Време:

7:00 pm

Локација:

Народен Театар Битола

На 01.02.2023 Театарската формација “Мелпомена„ со претставата Вражалец од Р.Бугарија ни гостуваат во салата на Народниот Теaтар Битола со почеток од 19:00ч., влезот е слободен !

Во актерската екипа на „Вражалец“ според св. Л. Костов се Љубо Нејков, Станимир Гамов, Петјо Петков-Шаjбата, Албена Павлова и Невена Бозукова.

 

Измината претстава

Локација:

Вкупно места: 400 (400 Лево)
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • февруари 1, 2023 7:00 pm   -   8:30 pm
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР