АКО ОСТАНЕШ ДОМА

По мотиви на оригиналот на Карој Сакони

Режија: Јован Ристовски
Сценограф: Валентин Светозарев
Костимограф: Благој Мицевски
Дизајн на плакат: Димитар Ристовски
Светло-мајстор: Горан Петровски
Тон-мајстор: Никола Терзиевски
Видео оператори: Владимир Переловски, Филип Ошавков
Инспициент: Димитар Михајловски
Суфлер: Мирјана Христовска
Фотограф: Кети Талевска

Премиера: 08.04.2023

Играат:

ЖЕНАТА – Јулијана Мирчевска
МАЖОТ – Васко Мавровски

© 2023 НУ Народен Театар – Битола / NI National Theatre – Bitola