БЕЗ ПАНИКА

Според Паника – Миха Милиахо

Превод од руски: Оливера Павловиќ
Драматург: Биљана Крајчевска
Режија: Благој Мицевски
Сценографија: Драган Анѓелковиќ
Кореографија: Валентино Апостоловски
Инспициент: Мирослав Лазаревски
Суфлер: Радојка Димеска

Премиера: 21.02.2014

Играат:

Никола Пројчевски
Маријан Ѓорѓиевски
Александар Копања