ГРЕТА ОД ФАУСТ

Автор: Луц Хибнер

Режија: Димче Николовски
Сцена: Сергеј Светозарев
Костими: Благој Мицевски
Музика: Фолтин
Драматург: Оливера Павловиќ

Премиера: 21.05.2017

Играат:

Никола Пројчевски
Сандра Грибовска

© 2023 НУ Народен Театар – Битола / NI National Theatre – Bitola