Д Е М О Н И

Ларс Норен

Превод од англиски: Снежана Крајчевска Плушковска

Режија: Васил Христов

Сценографија: Валентин Светозарев

Костимографија: Андреј Ѓоргиевски

Инспициент: Димитар Михајловски

Суфлер: Мирјана Христовска

Тон-мајстор: Александар Димитровски

Светло-мајстор: Игор Мицевски

Фотограф: Ивона Кочов

Премиера: 25.02.2022

Играат:

Катарина…….. ИЛИНА ЧОРЕВСКА

Фрeнк……… ОГНЕН ДРАНГОВСКИ

Јена……… МАРИЈА СТЕФАНОВСКА

Томас………ЗДРАВКО СТОЈМИРОВ