ДЕНОВИ БЕЗ ДРАМА

Текст и режија: Марјолаин Биренс

Превод од холандски: Синоличка Меллес Трпкова
Драматург: Билјана Крајчевска
Сцена: Валентин Светозарев
Kостими: Благој Мицевски
Светло: Димче Спасевски
Суфлер: Радојка Димеска
Инспициент: Митко Ивановски

Премиера: 14.03.2014

Играат:

Соња Михајлова
Борис Чоревски
Елена Моше
Васко мавровски
Илина Чоревска