И КОЊИТЕ ГИ УБИВААТ, ЗАР НЕ?

И КОЊИТЕ ГИ УБИВААТ, ЗАР НЕ? – Хорас Мекој

Превод од англиски: Снежана Крајчевска Плушковска
Режија: Мартин Кочовски
Асистент на режија: Јован Ристовски
Сценографија и дизајн на плакат: Филип Јовановски
Костимографија: Јулијана Бојкова Најман
Музика: Фолтин
Тон-мајстор: Александар Димовски
Светло-мајстор: Игор Мицевски, Горан Петровски
Фотограф: Александар Буневски
Инспициент: Мирослав Лазаревски
Суфлер: Гордана Михајловска
Шминка и фризура: Сашо Мартиновски

YouTube Премиера: 30.12.2020

Играат:

Глорија…….Илина Чоревска
Роберт..….. Никола Стефанов
Алис…………Валентина Грамосли
Роки ………. Николче Пројчевски, Анастазиа Христовска
Руби……..… Викторија Степановска- Јанкуловска
Џејмс……… Филип Мирчевски
Џоел……….. Николче Пројчевски
Џеки……….. Марија Стефановска
Марио…….. Живко Борисовски
Морнарот…Здравко Стојмиров
Ширил………Анастазиа Христовска
Фред …………Александар Стефановски