КАРЕНИНА MADE in MACEDONIA

Венко Андоновски

Режија: Дејан Пројковски
Костимографија: Благој Мицевски
Сценографија: Валентин Светозарев
Музика: Горан Трајковски
Светло: Илија Димовски
Макети: Горан Спасевски и Драган Анѓелковиќ

Премиера: 30.11.2014

Играат:

Илина Чоревска
Катерина Аневска
Соња михајлова
Валентина Грамосли
Елена Мошевска
Петар Горко
Борче Ѓаковски
Васко Мавровски
Борис Чоревски
Николче Пројчевски
Слободан Степановски
Огнен Дранговски
Александар Копања
Стефан Стерјовски