НА ОТВОРЕНО МОРЕ

Текст: Славомир Мрожек
Адаптација и режија: Благој Мицевски
Драматург: Оливера Павловиќ
Костимографија: Благој Мицевски
Сценографија: Валентин Светозарев
Музика: Александар Димовски
Светло: Игор Мицевски
Видео: Владимир Переловски
Дизајн на рекламен материјал: Сашо Илковски
Инспициент: Мирослав Лазаревски
Суфлер: Гордана Михајловска

Премиера: 11.03.2023

Играат:

ПРВ ПАТНИК: Марјан Георгиевски
ВТОР ПАТНИК: Никола Пројчевски
ТРЕТ ПАТНИК: Живко Борисовски
БАТЛЕР 1: Васко Мавровски
БАТЛЕР 2: Петар Спировски

© 2023 НУ Народен Театар – Битола / NI National Theatre – Bitola