ОБИЧНА ПРИКАЗНА

Марина Ладо

Режија: Љупчо Ѓоргиевски
Превод од руски: Оливера Павловиќ
Асистент на режија: Јовица Ристовски
Сценографија: Валентин Светозарев
Костимографија: Благој Мицевски
Музика: Марјан Неќак
Светло: Илија Димовски
Инспициент: Боне Стојчевски

Премиера: 18.02.2011

Играат:

Митко С. Апостоловски
Менка Бојаџиева
Маја Андоновска
Борис Чоревски
Огнен Дранговски
Јоана Поповска
Јулијана Стефановска
Соња Ошавкова
Никола Пројчевски
Петар Спировски

© 2023 НУ Народен Театар – Битола / NI National Theatre – Bitola