СМРТТА НА ТРГОВСКИОТ ПАТНИК

Артур Милер

Режија: Љупчо Ѓоргиевски
Сценографија: Валентин Светозарев
Костимографија: Андреј Ѓоргиевски / Благој Мицевски
Музика: Маријан Неќак
Инспициент: Митко Ивановски
Суфлер: Радојка Димеска

Премиера: 02.11.2013

Улоги:


Вили Ломан: Борис Чоревски
Линда Ломан: Соња Михајлова
Биф Ломан: Петар Горко
Харолд „Хепи“ Ломан: Маријан Ѓоргиевски
Чарли: Слободан Степановски
Бернард: Борче Ѓаковски
Бен Ломан: Митко С. Апостоловски
Госпоѓица Френсис: Илина Чоревска
Хауард Вагнер: Никола Пројчевски
Стенли: Александар Стефановски
Госпоѓица Форсајт: Маја Андоновска
Госпоѓица Лета: Катерина Аневска