АКО ОСТАНЕШ ДОМА

Датум:

13 март, 2024

Време:

19:00

Локација:

НТБ - Голема сцена

По мотиви на оригиналот на Карој Сакони

Режија: Јован Ристовски
Сценограф: Валентин Светозарев
Костимограф: Благој Мицевски
Дизајн на плакат: Димитар Ристовски
Светло-мајстор: Горан Петровски
Тон-мајстор: Никола Терзиевски
Видео оператори: Владимир Переловски, Филип Ошавков
Инспициент: Димитар Михајловски
Суфлер: Мирјана Христовска

ИГРААТ:

ЖЕНАТА – Јулијана Мирчевска
МАЖОТ – Васко Мавровски

Измината претстава