АКО ОСТАНЕШ ДОМА

Датум:

ноември 1, 2023

Време:

8:00 pm

Локација:

Народен Театар Битола

АКО ОСТАНЕШ ДОМА

По мотиви на оригиналот на Карој Сакони
Режија: Јован Ристовски
Сценограф: Валентин Светозарев
Костимограф: Благој Мицевски
Дизајн на плакат: Димитар Ристовски
Светло-мајстор: Горан Петровски
Тон-мајстор: Никола Терзиевски
Видео оператори: Владимир Переловски, Филип Ошавков
Инспициент: Димитар Михајловски
Суфлер: Мирјана Христовска

ИГРААТ:

ЖЕНАТА – Јулијана Мирчевска
МАЖОТ – Васко Мавровски

Измината претстава

Локација:

Вкупно места: 40
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • ноември 1, 2023 8:00 pm   -   9:15 pm
  • ноември 2, 2023 8:00 am   -   9:15 pm
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР