ДЕМОНИ

Датум:

8 февруари, 2024

Време:

20:00

Локација:

Народен Театар Битола

ДЕМОНИ
Ларс Норен

Превод од англиски: Снежана Крајчевска Плушковска
Режија: Васил Христов
Сценографија: Валентин Светозарев
Костимографија: Андреј Ѓоргиевски
Инспициент: Димитар Михајловски
Суфлер: Мирјана Христовска
Тон-мајстор: Александар Димитровски
Светло-мајстор: Игор Мицевски

ИГРААТ:

Катарина – ИЛИНА ЧОРЕВСКА
Фрeнк – ОГНЕН ДРАНГОВСКИ
Јена – МАРИЈА СТЕФАНОВСКА
Томас – ЗДРАВКО СТОЈМИРОВ

Измината претстава

Локација:

Вкупно места: 50
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • 8 февруари, 2024 20:00   -   21:40
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР