ДЕМОНИ

Датум:

19 март, 2024

Време:

20:00

Локација:

НТБ - Сцена под ротација

Ларс Норен

Превод од англиски: Снежана Крајчевска Плушковска
Режија: Васил Христов
Сценографија: Валентин Светозарев
Костимографија: Андреј Ѓоргиевски
Инспициент: Димитар Михајловски
Суфлер: Мирјана Христовска
Тон-мајстор: Александар Димитровски
Светло-мајстор: Игор Мицевски

ИГРААТ:

Катарина – ИЛИНА ЧОРЕВСКА
Фрeнк – ОГНЕН ДРАНГОВСКИ
Јена – МАРИЈА СТЕФАНОВСКА
Томас – ЗДРАВКО СТОЈМИРОВ

Измината претстава