ЖЕЛЕЗНО НЕБО

Датум:

ноември 3, 2023

Време:

8:00 pm

Локација:

Народен Театар Битола

ЖЕЛЕЗНО НЕБО

Авторски проект на Марјан Георгиевски
Режија: Марјан Георгиевски
Тон: Александар Димовски
Видео: Владимир Переловски

ИГРА:
Марјан Георгиевски

Измината претстава

Локација:

Вкупно места: 40
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • ноември 3, 2023 8:00 pm   -   9:30 pm
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР