КИСЛОРОД

Датум:

9 февруари, 2024

Време:

20:00

Локација:

Народен Театар Битола

КИСЛОРОД
Иван Вирипаев

Режија: Иван Јерчиќ
Костимографија: Марта Дојчиновска
Композитор: Марјан Неќак
Видео: Владимир Переловски
Музика: Александар Димовски
Светло: Никола Ѓоргиевски
Инспициент: Димитар Михајловски

ИГРААТ:
Викторија Степановска – Јанкуловска
Никола Стефанов

Измината претстава

Локација:

Вкупно места: 30
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • 9 февруари, 2024 20:00   -   21:05
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР