КИСЛОРОД

Датум:

ноември 27, 2023

Време:

8:00 pm

Локација:

Народен Театар Битола

КИСЛОРОД
Иван Вирипаев

Режија: Иван Јерчиќ
Костимографија: Марта Дојчиновска
Композитор: Марјан Неќак
Видео: Владимир Переловски
Музика: Александар Димовски
Светло: Никола Ѓоргиевски
Инспициент: Димитар Михајловски

ИГРААТ:
Викторија Степановска – Јанкуловска
Никола Стефанов

Измината претстава

Локација:

Вкупно места: 40
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • ноември 27, 2023 8:00 pm   -   9:10 pm
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР

© 2023 НУ Народен Театар – Битола / NI National Theatre – Bitola