НА ОТВОРЕНО МОРЕ

Датум:

30 јануари, 2024

Време:

20:00

Локација:

Народен Театар Битола

НА ОТВОРЕНО МОРЕ

Текст: Славомир Мрожек
Адаптација и режија: Благој Мицевски
Драматург: Оливера Павловиќ
Костимографија: Благој Мицевски
Сценографија: Валентин Светозарев
Музика: Александар Димовски
Светло: Игор Мицевски
Видео: Владимир Переловски
Дизајн на рекламен материјал: Сашо Илковски
Инспициент: Мирослав Лазаревски
Суфлер: Гордана Михајловска

ИГРААТ:
ПРВ ПАТНИК: Марјан Георгиевски
ВТОР ПАТНИК: Никола Пројчевски
ТРЕТ ПАТНИК: Живко Борисовски
БАТЛЕР 1: Васко Мавровски
БАТЛЕР 2: Петар Спировски

Измината претстава

Локација:

Вкупно места: 30
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • 30 јануари, 2024 20:00   -   21:15
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР