ПАРОВИ

Датум:

14 февруари, 2024

Време:

20:00

Локација:

Народен Театар Битола

ПАРОВИ

ТЕАТАРСКИ ПЕРФОРМАНС

Концепт и режија: Благој Мицевски
Драматург: Оливера Павловиќ
Костимографија: Благој Мицевски
Сценографија: Валентин Светозарев
Музика: Александар Димовски
Светло: Горан Петровски
Видео: Владимир Переловски
Инспициент: Димитар Михајловски

ИГРААТ:
Актерите на НТБ и специјални гости.

Измината претстава

Локација:

Вкупно места: 200
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • 14 февруари, 2024 20:00   -   21:30
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР