ХАМЛЕТ – Денот на убиствата

Датум:

2 април, 2024

Време:

20:00

Локација:

НТБ - Голема сцена

според пиесата на Бернар Мари – Колтес

Режија: Марјан Неќак

ИГРААТ:

Никола Стефанов
Иван Јерчиќ
Валентина Грамосли
Викторија Степановска – Јанкуловска

Измината претстава

Локација: