МОРЕ НА ТИШИНАТА

Датум:

ноември 29, 2023

Време:

8:00 pm

Локација:

Народен Театар Битола

МОРЕ НА ТИШИНАТА

Режисер: Оља Лозица
Драматург: Романо Николиќ
Сценограф: Валентин Светозарев
Костимограф: Андреј Ѓорѓиевски
Композитор: Матко Ботиќ
Тон-мајстор: Николче Терзиевски
Светло-мајстор: Горан Петровски
Видео оператор: Владимир Переловски
Инспициент: Мирослав Лазаревски
Суфлер: Гордана Михајловска

ИГРААТ:
Соња Ошавкова
Валентина Грамосли
Илина Чоревска
Викторија Степановска – Јанкуловска
Катерина Аневска – Дранговска
Марија Стефановска
Сандра Грибовска – Илиевска
Петар Спировски
Александар Димитровски
Борче Ѓаковски
Живко Борисовски
Никола Стефанов

Измината претстава

Локација:

Вкупно места: 250 (248 Лево)
  • Народен Театар Битола
  • Широк Сокак бр.60
  • Битола
  • Битола
  • 7000
  • Македонија

Event Schedule Details

  • ноември 29, 2023 8:00 pm   -   9:45 pm
Споделете
ДОДАЈТЕ ВО ВАШИОТ КАЛЕНДАР